Shiri Diamonds - Israel
מייצרים תכשיטים מזהב אמיתי ויהלומים טבעיים
  • טבעת זהב מעוצבת משובצת 40 יהלומים
  • Realistic picture of טבעת זהב מעוצבת משובצת 40 יהלומים
  • Additional image of טבעת זהב מעוצבת משובצת 40 יהלומים

טבעת זהב מעוצבת משובצת 40 יהלומים

תיאור:

טבעת יהלומים זאת עשויה זהב 14K משובצת 40 יהלומים לבנים מדהימים במשקל 0.20 קראט.
העיצוב של הטבעת הזאת הוא מאוד מיוחד ויפה, ניתן לראות שגוף הטבעת עבה מהרגיל בצורה של חוטי זהב עדינים כאשר שני חוטים של זהב משובצים יהלומים נוצצים (על חלקה העליון של הטבעת) שמוסיפים נצנוץ מיוחד לטבעת ויוקרה.
טבעת העשויה בעבודת יד, עדינה ומקסימה עם מגע יוקרתי.

    קרט זהב:
    גוון זהב:
    מידה: ( טבלת מידות / אפליקציית מדיד טבעות )

5% הנחה למזמינים באתר

פרטי התכשיט

  • דגםDR610
  • מידה11mm

פרטי מתכת

  • זהב יצוק

פרטי האבנים המשובצות

  • Diamondיהלומים טבעיים
  • ניקיון SI
  • צבע G-H
  • משקל 0.20
  • כמות 40

מיוצר על ידי

  • ✔ תעודה לזהב וליהלומים
  • ✔ מגיע בקופסא ושקית לתכשיט
  • ✔ מחיר כולל מיסים ומע"מ
  • ✔ משלוח חינם מעל ₪900
  • ✔ תשלום מאובטח באתר
טבעת נישואין מעוצבת מזהב 14K, רוחב 7.5ממ
לדף התכשיט

טבעת נישואין מעוצבת מזהב 14K, רוחב 7.5ממ

טבעת מעוצבת משובצת שורה של 20 יהלומים
לדף התכשיט

טבעת מעוצבת משובצת שורה של 20 יהלומים

טבעת נישואין עדינה בעיצוב מיוחד
לדף התכשיט

טבעת נישואין עדינה בעיצוב מיוחד



תמונת הפרופיל של שירי יהלומים

מיוצר על ידי שירי יהלומים

דור שני למשפחת יהלומנים וותיקה וחברי בורסת היהלומים, המתמחים בליטוש יהלומים ממצבם הגולמי ועד ליהלומים גמורים ברמה גבוהה במיוחד. עם הזמן התרחב העיסוק שלנו גם לייצור תכשיטי יהלומים ומכירה ללקוחות פרטיים לפי בחירה מקטלוג. היום, אנו מייצרים תכשיטי זהב ויהלומים, החל מחומרי הגלם ועד לתכשיטים באיכות מעולה, ונחשבים לאחד מהמקצועיים ביותר בתחום.
בכתבה על יהלומים - חדשות המהדורה המרכזית

בחדשות המהדורה המרכזית - ערוץ 12

שמחנו להיות היחידים מבין המומחים שהצליחו לזהות יהלום סינתטי. תחום היהלומים הוא תחום מורכב שבו מעורבות טכנולוגיות ופיתוחים חדשים על מנת לייצר חיקויים ליהלום הטבעי. אנו עושים הכל כדי להבטיח שאנו מספקים ללקוחות יהלומים טבעיים.

בקרו בדף החדשות

בעלי רישיון לייצור וסחר

בעלי רישיון ייצור וסחר ממנהל היהלומים

כל הדגמים המוצגים באתר מיוצרים על ידינו במקום משלב גרגירי הזהב ועד לתכשיט המוגמר. את\ה קונה תכשיט ממקור ראשון כשהיהלום מגיע ישירות מהבורסה ליהלומים והזהב מיוצר מגרגירי זהב מזוקקים וללא מתווכים בדרך. כך אנו מצליחים להבטיח איכות במחיר מינימלי ולתת מענה לכל דבר בעת הצורך.

חברי בורסת היהלומים

חברי בורסת היהלומים הישראלית

כחברי בורסת היהלומים אנו משתדלים להתייחס לדרגות היהלום בצורה מחמירה וקרובה ביותר ל GIA. אנו משתמשים ביהלומים טבעיים כסטנדרט . (יהלומים שנוצרו בטבע. לא יהלומים סינטטיים או מגודלים).

כל תכשיט יהלומים מגיע עם תעודת אחריות המציינת את נתוני היהלומים.