Shiri Diamonds - Israel
מייצרים תכשיטים מזהב אמיתי ויהלומים טבעיים
  • שרשרת 23 יהלומים שחורים חַי-פרסת מזל - יוקרה, הגנה ומשמעות
  • Realistic picture of שרשרת 23 יהלומים שחורים חַי-פרסת מזל - יוקרה, הגנה ומשמעות
  • Additional image of שרשרת 23 יהלומים שחורים חַי-פרסת מזל - יוקרה, הגנה ומשמעות

שרשרת 23 יהלומים שחורים חַי-פרסת מזל - יוקרה, הגנה ומשמעות

תיאור:

הכירו את שרשרת החַי-פרסת מזל שלנו, שילוב ייחודי של מסורת וקסם. התליון המהמם משובץ ב-23 יהלומים שחורים זוהרים, המעוצב בצורת פרסה הפוכה - סמל למזל והגנה. יחד עם סמל החַי המסורתי, השרשרת הזו אינה רק תכשיט יוקרתי, אלא גם סמל עוצמתי לאמונה וברכה.

השרשרת מחוברת לשרשרת רולו חזקה ועדינה בעובי 0.9 מ"מ, באורך של 42 ס"מ - מושלמת לענידה יומיומית או לאירועים מיוחדים.

שלבו בין יוקרה למשמעות עם תכשיט שמוסיף סגנון אישי ועמוק לכל מראה.

    קרט זהב:
    גוון זהב:

5% הנחה למזמינים באתר

פרטי התכשיט

  • דגםDP268
  • מידה10mm

פרטי מתכת

  • זהב יצוק

פרטי האבנים המשובצות

  • Diamondיהלומים טבעיים
  • ניקיון Enhanced
  • צבע Black
  • משקל 0.10
  • כמות 23

מיוצר על ידי

  • ✔ תעודה לזהב וליהלומים
  • ✔ מגיע בקופסא ושקית לתכשיט
  • ✔ מחיר כולל מיסים ומע"מ
  • ✔ משלוח חינם מעל ₪900
  • ✔ תשלום מאובטח באתר


תמונת הפרופיל של שירי יהלומים

מיוצר על ידי שירי יהלומים

דור שני למשפחת יהלומנים וותיקה וחברי בורסת היהלומים, המתמחים בליטוש יהלומים ממצבם הגולמי ועד ליהלומים גמורים ברמה גבוהה במיוחד. עם הזמן התרחב העיסוק שלנו גם לייצור תכשיטי יהלומים ומכירה ללקוחות פרטיים לפי בחירה מקטלוג. היום, אנו מייצרים תכשיטי זהב ויהלומים, החל מחומרי הגלם ועד לתכשיטים באיכות מעולה, ונחשבים לאחד מהמקצועיים ביותר בתחום.
בכתבה על יהלומים - חדשות המהדורה המרכזית

בחדשות המהדורה המרכזית - ערוץ 12

שמחנו להיות היחידים מבין המומחים שהצליחו לזהות יהלום סינתטי. תחום היהלומים הוא תחום מורכב שבו מעורבות טכנולוגיות ופיתוחים חדשים על מנת לייצר חיקויים ליהלום הטבעי. אנו עושים הכל כדי להבטיח שאנו מספקים ללקוחות יהלומים טבעיים.

בקרו בדף החדשות

בעלי רישיון לייצור וסחר

בעלי רישיון ייצור וסחר ממנהל היהלומים

כל הדגמים המוצגים באתר מיוצרים על ידינו במקום משלב גרגירי הזהב ועד לתכשיט המוגמר. את\ה קונה תכשיט ממקור ראשון כשהיהלום מגיע ישירות מהבורסה ליהלומים והזהב מיוצר מגרגירי זהב מזוקקים וללא מתווכים בדרך. כך אנו מצליחים להבטיח איכות במחיר מינימלי ולתת מענה לכל דבר בעת הצורך.

חברי בורסת היהלומים

חברי בורסת היהלומים הישראלית

כחברי בורסת היהלומים אנו משתדלים להתייחס לדרגות היהלום בצורה מחמירה וקרובה ביותר ל GIA. אנו משתמשים ביהלומים טבעיים כסטנדרט . (יהלומים שנוצרו בטבע. לא יהלומים סינטטיים או מגודלים).

כל תכשיט יהלומים מגיע עם תעודת אחריות המציינת את נתוני היהלומים.